بهترین اپلیکیشن پادکست، معرفی بهترین اپلیکیشن های پادکست
دنیای پادکست، یک دنیای فوق العاده و پر از اطلاعات، داستان ها و ناگفته های شنیدنیست که هر روز محبوبیت بسیار بیشتری نسبت به روزهای قبل خود بهدست میآورد و به همین ترتیب برنامه ها و اپلیکیشن های بسیاری زیادی برای پخش پادکست ساخته میشوند تا نظر شنوندگان پادکست را به خود جلب کنند. از بین این همه اپلیکیشن پخش پادکست برترین اپلیکیشنهایی که میتوانند در جایگاه بهترین اپلیکیشن پادکست قرار بگیرند را معرفی میکنیم. بهترین برنامه های پادکست که به شما این امکان را میدهند تا در کامپیوتر، گوشی اندرویدی، اپل و هر سیستم عامل دیگری از آنها استفاده کنید.
چه شما شنونده پادکست باشید و چه تصمیم به شروع ساخت پادکست را دارید و قرار است به زودی به یک پادکستر تبدیل شوید، این محتوا مناسب شماست.
بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست در ایران
در ایران 3 اپلیکیشن زیر بیشترین محبوبیت را برای استفاده و پخش پادکست دارند که به صورت مختصر آورده ایم و در ادامه به معرفی مزایا و معایب این اپلیکیشن ها و معرفی دیگر اپلیکیشن های معروف در دنیا و اپلیکیشن های ایرانی میپردازیم.
1. کست باکس
محبوبترین نرم افزار پخش پادکست در ایران که بیش از 10 میلیون کاربر در سرتاسر دنیا دارد! هرچند پادکسترها به این اپلیکیشن علاقه زیادی ندارند! دانلود کست باکس برای اندروید و دانلود کست باکس برای اپل
3. گوگل پادکست
گوگل پادکست با بیش از 100 میلیون نصب فعال پراستفادهترین نرم افزار پخش پادکست در دنیا شناخته میشود. دانلود گوگل پادکست
3. اپل پادکست
اپلیکیشن اپل پادکست تنها برای کاربران برند اپل قابل استفاده است که به همین میزان دارای محبوبیت بسیار بالای در میان مخابین این برند دارد. دانلود اپل پادکست
در ایران روزانه بیش از 500 هزار پادکست پخش میشود!
بیایید ببینیم پادکست چیست ؟
سال 2004 یا همان 1383 شروع محبوبیت محتوای جدیدی بود که برخی مردم آن را رادیوی اینترنتی مینامیدند که به سرعت محبوبیت آن افزایش یافت و مخاطبین بسیاری را در این سالها بهدست آورد.
اگر بخواهیم در یک جمله پادکست را تعریف کنیم میتوانیم از متن ویکی پدیا استفاده کنیم: « پادکست، برنامهای رادیویی یا مشابه که دیجیتالی ضبط شده و جهت بارگیری برای دستگاههای شخصی پخش صدا در اینترنت گذاشته میشود.»
البته که به عنوان نویسنده هرچند این گفته را قبول دارم اما واقعا رادیو با پادکست در نحوه تعامل هم تفاوت زیادی دارد! شما زمانی که پادکست گوش بدید متوجه منظور من خواهید شد که محتوای رادیو کجا و پادکست کجا … در هر حال بگذریم، به زودی مقالهای با عنوان پادکست چیست مینویسیم که مفصل درباره آن صحبت کنیم. اما معرفی بهترین های اپلیکیشنهای پخش پادکست:
بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست در دنیا
در این قسمت به صورت مورد به مورد معروف ترین اپلیکیشن های پخش پادکست در دنیا را به همراه ویژگی های هر کدام مرور میکنیم.
اپل پادکست، قدیمیترین نرم افزار پخش پادکست
درسته که اپل پادکست قدیمی ترین برنامه پخش پادکست در دنیا است اما همین که به عنوان یک برای پیش فرض در تلفن های اپل حضور دارد کمک زیادی به رشد این اپلیکیشن میکند! همینطور که گوگل پادکست این امتیاز را برای تلفن های اندرویدی دارد.
اپل پادکست یکی از بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست برای دستگاه های اپل محسوب میشود که امکان دیدن لیست بهترین پادکستهای امروز، محبوب ترین پادکست پخش شده توسط شما و ارائه پیشنهاد منحصر به فرد بسته به سلیقه شما را میدهد. به عنوان کاربر اپل پادکست شما این مزیت برتر را دارید که زودتر به اپیزودهای پادکست هایی که منتشر میشوند دسترسی داشته باشید.
نقاط قوت اپل پادکست
- محبوبیت در میان تولیدکنندگان پادکست
- لیست پخش انتخاب شده
- تایمر خواب
- فیلتر کردن اپیزود و بخش ها
- کنترل کننده پخش با قابلیت جابجایی 15 تا 30 ثانیه
- ست کردن تایم خواب
نقاط ضعف اپل پادکست
- عدم دسترسی برای کاربران اندروید
گوگل پادکست، پراستفاده، بدون نیاز به هیچ تبلیغی
از آنجایی که اکثریت تلفن های همراه دنیا اندرویدی هستند و یک طورهایی اندروید هم برای گوگل است دیگر جای صحبت نداریم. چون گوگل پادکست هم یکی از اپلیکیشن هاییست که توسط تیم گوگل برای کاربران اندروید توسعه داده شده و به صورت پیش فرض تمامی تلفن های اندروید به آن دسترسی دارند. این پادگیر کاملا ساده و بدون هیچ پیچیدگی و حتی تنظیمات برای ضخصی کردن پادکست طراحی شده در نتیجه انتظار زیادی به جز یک لیست پخش، بخش دانلودشده ها و آن هایی که دانلود کرده اید نباید از گوگل پادکست داشته باشید. (البته من گوگل پادکست را به کست باکس ترجیح میدم)
نقاط قوت اپل پادکست
- دسترسی در تمام تلفن های اندرویدی
- حضور بیشتر پادکست ها در گوگل پادکست
- ساده و روان
نقاط ضعف اپل پادکست
- عدم امکان شخصی سازی لیست پخش
- عدم امکان دسته بندی
اسپاتیفای، برنامه پخش موسیقی که پادکست هم دارد.
اسپاتیفای در واقع یک برنامه پخش موزیک است که از اتفاق پادکست هم ارائه میدهد! اسپاتیفای سرمایه انرژی و سرمایه زیادی برای ورود به این حوزه در نظر گرفته، آنقدری که احتمالا شنیده باشید اسپاتیفای میزبان پادکست انکر(محبوبترین میزبان رایگان دنیا) را خرید (البته به محض خرید هم ایران را تحریم کرد و کاربران ایرانی امکان استفاده از انکر را نداشتند! به یکباره دسترسی پادکسترها از پادکستهایشان قطع شد)
نقاط قوت اپل پادکست
- دسترسی به موزیک و پادکست
- امکان پخش آفلاین
نقاط ضعف اپل پادکست
- نیاز به پرداخت هزینه برای ویژگی های بیشتر
- تمرکز بیشتر بر موسیقی تا پادکست
بهترین اپلیکیشن پادکست برای اندروید؟ پاکت کست
البته نه در ایران!
اپلیکیشن پاکت کست محبوب ترین اپلیکیشن پخش پادکست برای سیستم عامل های اندروید در سرار دنیا محسوب میشود که بسیاری از ویژی های آن نیز کاملا رایگان است، البته برای استفاده از اکانت های پرمیوم آن نیاز به پرداخت مبلغ اشتراک دارید که خب مطمئن باشید نسخه رایگان پاکت کست پاسخگوی بیشتر خواسته هایی که شما از یک اپلیکیشن پخش پادکست دارید هست. در نهایت، فارغ از وابستگی به سیستم عامل اندروید، اپل یا هر سیستم عامل دیگری و یا اینکه در ایران زندگی میکنیم، پاکت کست به عنوان محبوب ترین اپلیکیشن پخش پادکست در دنیا شناخته میشود.
نقاط قوت اپل پادکست
- داشتن دو نسخه برای اپل و اندروید
- کاربری آسان برای شخصی سازی
- دارای ویژگی های شخصی سازی شده برای کاربر
نقاط ضعف اپل پادکست
نداشتن امکان ساخت پلی لیست از پادکست
اوِرکست،بهترین برنامه پخش پادکست برای IOS !
برای تعریف اورکست میتوانیم بگوییم همان تقابلی را که گوگل پادکست با پاکت کست در تلفن های اندرویدی در حال تجربه است اپل پادکست نیز با اورکست این تجربه را دارد! در نتیجه اورکست را میتوانیم دقیقا همان پاکت کست برای دستگاه های اپل بدانیم و صد البته به همان خوبی پاکت کست.
نقاط قوت اپل پادکست
- رابط کاربری آسان و جذاب
- امکان شخصی سازی پلی لیست
نقاط ضعف اپل پادکست
- نداشتن نسخه اندروید
audible ،یکی از بهترین ها به همراه کتاب!
کمپانی آمازون: «اگر تصمیم دارید تمام دنیا را تصاحب کنید، شما هم باید یک اپلیکیشن پخش پادکست داشته باشید.» بله اپلیکیشن audible توسط شرکت آمازون ساخته شده و تا به الان میزبان بیش از 425 هزار پادکست و کتاب صوتی بوده. شاید بهتر باشد همانطور که اسپاتیفای را به عنوان یک اپلیکیشن پخش موزیک به یادمیآوریم که پادکست هم ارائه میدهد باید audible را به عنوان یک اپلیکیشن کتاب صوتی بشناسیم که پادکست هم ارائه میدهد. دقیقا مشابه فیدیبو، طاقچه و یا شنوتو در ایران!
نقاط قوت اپل پادکست
- داشتن کتاب صوتی
- امکان خرید و ارائه تخفیف های خوب
نقاط ضعف اپل پادکست
- غیر رایگان بودن برخی کتاب های صوتی و پادکست (که البته از دید منِ نویسنده این یک نقطه ضعف نیست، ولی خب)
کست باکس ،پراستفاده ترین در ایران!
اگر از یک تولید کننده پادکست بپرسید قطعا به شما میگوید ای کاش اپلیکیشن دیگری به جای کست باکس بود که در ایران به این میزان محبوبیت میرسید و مردم برای گوش دادن به پادکست از آن استفاده میکردند! اما با این همه در حال حاضر کست باکس یکی از 3 اپلیکیشن برتر پخش پادکست در ایران است که مخاطبین بسیار زیادی دارد و تولید کنندگان پادکست نیز به ناچار در ایران اپلیکیشن باید حضور داشته باشند تا مخاطبین خود را از دست ندهند.
محبوبیت کست باکس تنها به دستگاه های اندرویدی ختم میشود و کاربران اپل بیشتر از اپل پادکست استفاده میکنند.
نقاط قوت اپل پادکست
- امکان درج کامنت و نظر
- حضور بیشتر پادکست های ایرانی در آن
نقاط ضعف اپل پادکست
- داشتن باگ های زیاد
بهترین اپلیکیشن پادکست ایرانی
باید خوشحال باشیم که اپلیکیشن شنوتو، نوار و ناملیک را در ایران به عنوان اپلیکیشن پخش پادکست داریم و به تازگی هم که فیدیبو، طاقچه و حتی فیلیمو هم وارد این حیطه شدهاند و خدمات پخش پادکست ارائه میدهند اما بیایید صادق باشیم: تمام این اپلیکیشن های پخش پادکست راه درازی تا تبدیل شدن به یک اپلیکیشن پخش پادکست و یا پادگیر خوب دارند. و هیچکدام از اپلیکیشن های حال حاضر توانایی رقابت کست باکس، اپل پادکست و گوگل پادکست را ندارند!
چقدر بد! امیدوارم به زودی حداقل یکی از اپلیکیشن ها خدمات قابل دفاع برای رقابت با نمونه های خارجی ارائه دهند.
شنوتو ،بیش از 5000 کتاب صوتی . پادکست
شنوتو یکی از اپلیکیشن های پخش کتاب صوتی در ایران محسوب میشود که امکان پخش پادکست را نیز ارائه میدهد اما نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید (همینطور که از دیگر اپلیکیشن های ایرانی نباید انتظار داشته باشید) زیرا تعداد زیادی از پادکست ها بر روی شنوتو و دگیر اپ های ایرانی درج نمیشوند.
نقاط قوت اپل پادکست
- ایرانی بودن
- پشتیبانی به زبان فارسی
- ارائه خدمات ضبط پادکست به پادکستر
نقاط ضعف اپل پادکست
- محدود بودن تعداد پادکست ها
- محدودیت در درج پادکست ها
ناملیک ،کتاب صوتی و پادکست یکجا
درباره ناملیک به زبان خود ناملیک: «ناملیک پلتفرمی برای میزبانی پادکستهاست. کاربران ناملیک در دو گروه صاحبان محتوا و کاربران عادی دستهبندی میشوند. پلتفرم ناملیک امکان ایجاد کانال اختصاصی و به دنبال آن آپلود محتوای صوتی، تصویر مشخصه، متن توضیحات و به اشتراکگذاری پادکست با استفاده از ابزارهای ارائه شده در پلتفرم را برای صاحبان محتوا فراهم میکند. پلتفرم همچنین امکان مشاهده، شنیدن، درج نظر و به اشتراکگذاری پادکستها با استفاده از ابزارهای ارائه شده توسط پلتفرم را در اختیار کاربران عادی قرار میدهد.»
نقاط قوت اپل پادکست
- میزبانی پادکست
- تنها ارائه پادکست بدون وجود کتاب صوتی
نقاط ضعف اپل پادکست
- عدم حضور برخی پادکست ها
- نداشتن نسخه ios
نوار ،کتاب صوتی و پادکست یکجا
نوار هم همانند شنوتو یک برنامه پخش پادکست و کتاب صوتیست که البته دقیقا مشابه شنوتو با محدودیت حضور پادکست در وب سایت خود روبروست. البته تعداد دانلود این برنامه به نسبت شنوتو در پلی استور 5 برابر است.
نقاط قوت اپل پادکست
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
نقاط ضعف اپل پادکست
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
دیگر اپلیکیشن های پخش پادکست
برای استفاده از فضای هاستینگ رایگان برای صدا میتوانید از میزبان پادکست پادشو استفاده کنید
برای شروع رو کمک ما حساب کن
خیالت راحتِ راحت، پادکستت همیشه در دسترسه، 1 سال فضای میزبانی رایگان و پایدار
درباره عسل حسامی باخ
ما دنیاهای مختلفی داریم، دنیای متن، دنیای تصویر و دنیای صدا ! از این دنیای صدا من یکی عاشق بخش پادکستش شدم 😍
نوشته های بیشتر از عسل حسامی باخ
دیدگاهتان را بنویسید