بهترین پلتفرم های انتشار پادکست برای پادکسترها
آیا به فکر تولید پادکستهای حرفه ای هستید و میخواهید محتوای صوتی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید؟ آیا از پلتفرمهای انتشار پادکست اطلاعاتی دارد؟ آیا میدانستید که امروزه بیش از چند میلیون پادکست تولید میشود؟ و در پلتفرمهای مختلف از جمله گلادیو، اپل پادکست، گوگل پادکست، لیسبین و… به اشتراک گذاشته شده اند؟ انتخاب پلتفرم انتشار پادکست یکی از مهم ترین دلایل برای موفقیت در شنیده شدن پادکستهای شماست؛ بنابراین در این مقاله ما قصد داریم بهترین پلتفرم های انتشار پادکست را به شما معرفی کنیم. با گلادیو همراه باشید!
بهترین پلتفرم انتشار پادکست
بزارید قبل از اینکه مقاله را به صورت کامل بخوانیم در خلاصه ترین حالت ممکن به جواب برسیم؛ اگر شما یک پادکستر هستید که میخواهید پادکستتان در همه جا شنیده شود و دیده شوید و به دنبال انتشار آن هستید طبیعیتا بهترین فضا برای انتشار پادکست دقیقا جایی است که بیشترین مخاطبان حضور دارند یعنی: کست باکس، اپل پادکست و گوگل پادکست( میخواهید بیشتر بدانید؟ مقاله بهترین اپلیکیشن های پخش پادکست را بخوانید)، البته پلتفرم های ایرانی هم هستند که میتوانید در آن جا منتشر کنید از جمله شنوتو، ناملیک، فیدیبو، طاقچه و …
اما قبل از اینکه بخواهید اپیزودهای پادکست خود را در تمام این فضاها(که به آن ها پادکچر یا جایی که میتوانید پادکست گوش کنید) منتشر کنید باید پادکست های خود را در یک پلتفرم میزبانی برای انتشار پادکست ذخیره کنید، جایی که به صورت خودکار(بعد از اتصال اولیه پادکچرها به پلتفرم میزبانی) اپیزودهای پادکست شما در تمامی پلتفرم های انتشار پادکست قرار میگیرد. در ادامه 5 مورد از بهترین فضاهای میزبانی پادکست که برای انتشار خودکار پادکست در تمامی پادکچرها مورد استفاده قرار میگیرد لیست شده اند.اگر بخواهیم برای همین مورد هم به شما پاسخ کوتاه بدهیم جواب این است:
1. گلادیو (فضای میزبانی پادکست با پشتیبانی زبان فارسی) 2. کست باکس(یک پادکچر که میتوانید فایلای خود را در انجا نیز نگهداری کنید) 3. پادبین(یکی از معتبرترین فضاهای میزبانی در دنیا) 4. ای کست(فضای میزبانی رایگان که البته جدیدا محدودیت های برای ایرانیان دارد) 5. بقیه مواردی که در ادامه خواهید خواند.
گلادیو؛ پلتفرم انتشار پادکست
اگر تصمیم به شروع تولید پادکست دارید و میخواهید پادکست خود را جابجا کنید؛ میتوانید از تیم پشتیبانی ما کمک بگیرید، ما همیشه همراه شما هستیم.
5 نوع از بهترین پلتفرمهای انتشار پادکست
برای انتشار پادکست امروزه پلتفرمها و سایتهای مختلفی راه اندازی شدهاند و هر کدام از این پلتفرمها ویژگیها و امکانات مختلفی را ارائه میدهند. در ادامه به ویژگیهایی از جمله پشتیبانی فنی، میزان حجم آپلود ماهانه، کسب درآمد از انتشار پادکستها، امکان توزیع در سایر پلتفرمها و…. اشاره میکنیم.
1. گلادیو
اولین و بهترین پلتفرمهای انتشار پادکست که قصد معرفی آن را داریم، پلتفرم گلادیو است. اگر میخواهید فایلهای صوتی خود را در بستر امن و پرمخاطب با دیگران به اشتراک بگذارید، گلادیو یکی از بهترین انتخابهای ممکن در این زمینه است. با استفاده از پلتفرم گلادیو شما میتوانید پادکست، کتاب صوتی، محتوای صوتی و حتی موزیکهای خود را در آن منتشر کنید. یکی از امکانات فوق العاده ای که گلادیو در اختیار شما قرار میدهد، این است که میتوانید به صورت خودکار فایلهای خود را در دیگر پلتفرمها مانند گوگل پادکست، اسپاتیفای، اپل پادکست و سایر پلتفرمهای داخلی نیز منتشر کنید. ناگفته نماند که با استفاده از نموداری که در پنل کاربری وجود دارد؛ میتوانید میزان پخش فایلهای صوتی خود را نیز رصد کنید. از دیگر امکانات گلادیو نیز می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- ارائه آمار پخش
- پلیر زیبا برای قرار دادن در وب سایت ها
- داشتن دو سرور داخلی و خارجی
- امکان تبلیغات برای پادکسترها
- پشتیبانی همیشگی توسط تیم فنی
- امکان دسترسی به پهنای باند اختصاصی
- توزیع خودکار پادکست در پلتفرمهای مختلف
- و…
2.Buzzsprout
اگر در تولید پادکست مبتدی هستید و میخواهید به صورت رایگان پادکستهای خود را منتشر کنید، از پلتفرم BUZZSPROUT استفاده کنید. این پلتفرم که در سال 2009 تاسیس شده است، تا به امروز بیش از 100 هزار پادکست در آن منتشر شده است. این پلتفرم امکانات مختلفی را برای شما ارائه میدهد. از مهمرین امکانات آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان تخمین شنیده شدن پادکست در 90 روز اول توسط داشبوود تحلیلی آن
- دارای کیفیت صدای عالی و امکان ارتقای آن
- آپلود آسان پادکست در سایت و ارسال آن به فهرستهای مهم
- امکان اضافه کردن جزئیات زیاد به هر فصل
- و…
3. Spreaker
از دیگر پلتفرمهای انتشار پادکست میتوان به Spreaker اشاره کرد. با این پلتفرم علاوه بر استفاده رایگان از امکانات آن؛ میتوانید از آن به کسب درآمد نیز بپردازید. این پلتفرم با اضافه کردن تبلیغات در پادکستهای شما، این امکان را برای شما فراهم میکند تا از پادکستهای خود به درآمد برسید. لازم به ذکر است که این پلتفرم تمامی سازندگان پادکست و تبلیغ کنندگان را در یک فضا جمع میکند و در نهایت ایجاد درآمد برای سازندگان پادکست را فراهم میکند. از دیگر ویژگیهای این پلتفرم عبارتند از:
- امکان اضافه کردن همکار و مدیریت تیم
- امکان مدیریت چندین پادکست توسط یک حساب کاربری
- امکان تنظیم نحوه کسب درآمد از تولید پادکست
- امکان انتشار پادکست در سایر پلتفرمها مانند اپل پادکست، پادکست گوگل و….!
4.RSS.com
اگر به صورت حرفهای به تولید پادکست میپردازید و میخواهید پادکستهای شما توسط کاربران زیادی شنیده شود، دراین صورت باید از پلتفرم RSS استفاده کنید. این پلتفرم به شما امکاناتی از جمله فضای ذخیره سازی نامحدود، پهنای باند نامحدود و امکان تجزیه و تحلیل قدرتمند پادکست را در اختیار شما قرار میدهد. از دیگر امکاناتی که این پلتفرم در اختیار کاربران قرار میدهد، عبارتند از:
- ارائه ابزارهای مختلف مانند برنامه ریزی رسانههای اجتماعی و مدیریت پادکستها
- امکان افزایش مخاطبین و پیدا کردن حامیان از طریق شراکتهای مختلف RSS
- افزایش حداکثر تاثیر گذاری از طریق ارائه دادههای دقیق و تجزیه تحلیلها
- امکان توزیع اتوماتیک پادکست در پلتفرمهای Spotify، اپل پادکست و گوگل پادکست
- امکان کسب درآمد از طریق فعال کردن دکمه اهدا
5. Transistor
از دیگر پلتفرمهای انتشار پادکست، میتوان به پلتفرم Transistor.fm اشاره کرد. با استفاده از این پلتفرم میتوانید به آمار دقیق از پادکستهای خود دست پیدا کنید و پادکستهای خود را در اپل پادکست، اسپاتیفای و گوگل پادکست نیز منتشر کنید. از دیگر ویژگیهای این پلتفرم نیز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان مدیریت چندین کاربرد در هر حساب کاربری
- امکان ایجاد وبسایت با نام دامنه انتخابی خودتان
- امکان مشاهده از میزان پیشرفت و تجزیه و تحلیل آن
- امکان توزیع پادکست در شبکههای اصلی
نتیجه گیری
در این مقاله به بررسی پلتفرمهای انتشار پادکست پرداختیم و شما میتوانید بر اساس امکانات مورد نیاز خود یکی از این پلتفرمها را برای انتشار پادکستهای خود انتخاب کنید. هر کدام از این پلتفرمها، ویژگیها و امکانات مختلفی را ارائه میدهند و اگر در مورد انتخاب پلتفرم مناسب برای خودتان مردد هستد، حتما از پلتفرم گلادیو استفاده کنید. برای شروع کار کافیست که در سایت ثبت نام کنید و پادکست خود را به راحتی آب خوردن منتشر کنید و به امکاناتی از جمله تیم پشتیبانی همیشگی، امکان مدیریت فایلها و پهنای باند اختصاصی دسترسی داشته باشید. دیگه وقتشه!
درباره نینو
ما دنیاهای مختلفی داریم، دنیای متن، دنیای تصویر و دنیای صدا ! از این دنیای صدا من یکی عاشق بخش پادکستش شدم 😍
نوشته های بیشتر از نینو
دیدگاهتان را بنویسید